Exposició El patrimoni periodístic: Des del coneixement a la protecció i projecció

La mostra romandrà oberta del 6 al 28 de novembre a l'edifici de sa Riera de Palma

Edifici Sa Riera (c/ Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma)

El Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani de la Universitat de les Illes Balears (UIB), el Centre d'Estudis i Documentació Contemporània, el Grup de Recerca d'Història de la Comunicació del CESAG i el Servei d'Activitats Culturals inauguren aquest dimarts 6 de novembre una exposició a Sa Riera (c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2) sobre la protecció i projecció del patrimoni periodístic balear.

La mostra comptarà amb hemeroteques com a instrument de conservació, catàleg i difusió del patrimoni periodístic, bibliografies de memòries i antologies de periodistes, bibliografies sobre la història i anàlisi dels mitjans de comunicació; revista científica universitària "Temps de Comunicar", del CESAG, una mostra de premsa forana, una mostra de premsa diària i altres de premsa gratuïta i digital. A més, es comptarà amb l'arxiu de diapositives de cinema de Publicitat Matas a més de televisors i ràdios d'època. Així mateix, es projectaran les següents pel lícules:

Dimarts 6: Ace in the hole ('El gran carnaval'), Billy Wilder; 1951. Presentació: Sebastià Serra Busquets.

Dimarts 13: All the president's men ('Tots els homes del president'), Alan J. Pakula, 1976. Presentació: Arnau Company Mates.

Dimarts 20: Frost / Nixon ('El desafiament: Frost contra Nixon'), Ron Howard, 2008. Presentació: Xavier Jiménez González.

Totes les activitats són gratuïtes. L'exposició romandrà oberta fins al 28 de novembre.

Data de l'esdeveniment: 05/11/2012

Data de publicació: 05/11/2012